Gralla versus saxo


Dissabte passat, és a dir l’últim dissabte del mes de març o dit d’una altra manera el dia 27 de març, es va celebrar l’última activitat programada del curs a La Casa Folc de Granollers.

Alguns de vosaltres ja ho sabeu, però en qualsevol cas explicar que durant aquest curs l’últim dissabte de mes s’ha programat una activitat a La Casa Folc.

La professora d’acordió Flavie Louesdon, el constructor de gralles Josep Bonamusa, el músic italià Marco Domenichetti, el luthier Ramon Elias, el curs d’informàtica musical a càrrec del músic Joan Gomis. Són les activitats que s’han realitzat.

Però esclar, no podia faltar un concert a càrrec dels dos impulsors de les activitats de La Casa Folc, en Roger Cucurella i jo mateix, l’Enric Montsant.

Doncs si, l’últim dissabte del mes de març varem fer un concert on les arts de cadascú es varen fer públiques. Temes tocats amb saxo tenor i gralla, saxo alt i tarota, clarinet i tarota, . . . . . en fi, totes les combinacions possibles entre dos timbres: el modern amb canya senzilla i l’antic amb doble canya.

En alguns casos, acompanyats amb bases rítmiques programades a càrrec d’en Roger.

Tot plegat, un concert agradable tant pel públic assistent com per a nosaltres mateixos.

Qui diu que la gralla no pot tocar l’infinitament conegut Gener amb un acompanyament Funk o que el saxo no pot tocar música del Renaixement?

Doncs tot això i més, va sonar dissabte passat.

Per a tots els que s’ho varen perdre, estem editant el vídeo que es va fer.

Us tindré informats.