Activitats a La Casa Folc

Segurament que molts de vosaltres ja ho sabeu.

A La Casa Folc a Granollers, durant aquest curs organitzem una activitat cada mes, sempre relacionada amb el món de la música folc.

A l’octubre, la Flavie Louesdon la professora d’acordió diatònic, va fer una audició sobre la varietat de repertori que es va trobar de camí entre el seu poble a la Bretanya i Torelló, municipi on actualment viu.
El mes de novembre en Josep i en Dani Bonamusa ens varen fer una xerrada prou interessant sobre la construcció de la gralla: les fustes, mides, afinacions, eines, . . . .
I aquest desembre en Marco Domenichetti, ens va fer una audició sobre la música del seu poble del nord d’Itàlia, a la zona on li diuen les Quatre Províncies. I això ho va fer amb l’instrument tradicional d’aquella zona el piffero. El va acompanyar a l’acordió en Pol Aumedes.
Aquí podeu escoltar un parell de temes que es varen escoltar.





I de cara al proper trimestre ja us tindré informats, però de moment us avanço que el mes de gener vindrà en Ramon Elias a fer una xerrada sobre la construcció del violí, viola, guitarra i viola de roda, el mes de febrer en Joan Gomis ens farà un taller sobre el programa d’informàtica musical Finale i el mes de març en Roger Cucurella i jo, farem un concert amb la sonoritat del saxo, clarinet, gralla i tarota. Música tradicional versus música moderna.