Amén
.
Benvolguts seguidors d’aquest bloc.

Com ja heu pogut comprovar, fa temps que aquest bloc està sota mínims.

Vull dir, que pocs articles hi vaig inserint.

Avui dia 31 de desembre de 2011 o dit també, últim dia de l’any 2011, dono per tancat aquest bloc.

Un bloc que va començar el dia 2 de gener de 2009. Ara farà tres anys. Ha fet un cicle.

No vull dir amb això que desaparegui. Simplement que m’agafo un temps sabàtic sense tenir el neguit de tindre desatès aquest bloc.

Crec que hi ha bons articles i bones aportacions vostres i que poden estar obertes a tots els internàutes.

Però necessitava fer aquest pas, dir-vos-ho i així quedar més tranquil.

Com que espero sigui un fet temporal, qui sap, potser la setmana que ve em ve la inspiració i començo a escriure com un possés. No ho sé.

Però un dels motius i el més important que fa que no tingui ganes d’escriure, que no estigui inspirat és que estic notant i molt, la ditxosa crisi. Ni peles, ni feina i endeutat. I això provoca molt mal estar i poques ganes de filosofar, de crear, de conversar sobre la gralla si ha d’estar a 440 o 415Hz, que si la canya estil dolçaina o bé de pala, que si els músics professionals i els músics amateurs, que si aquest constructor o l’altre, que si explicar vivències, . . . . . . res, no tinc ganes de res de tot això.

Molts sabeu que fa poc vaig presentar un llibre, que també he presentat un nou espectacle com a cantautor, que he participat a la Fira de Manresa amb la Hemlig Festival Band, que si . . . . . . però nois, no n’hi ha prou en tenir això que pot donar una bona imatge. Si només es té això en un període de dos mesos, no n’hi ha prou per pagar lloguers, llum, gas, aigua, cotxe, menjar, . . . . . .

Sort en tinc dels meus alumnes i això em permet anar tirant.

I espero i desitjo que l’entrada d’any doni una mica més de feina, encara que tal com diuen, serà un any molt dur.

Si heu estat seguidors d’aquest bloc i heu pogut llegir les meves vivències i els meus pensaments a l’entorn de la gralla, crec que també us havia d’explicar tot això.

Espero que tingueu un Feliç Any Nou i sobretot que tingueu salut. Mooolta salut.

Una abraçada.P.D. Si us plau, signeu els vostres comentaris amb el vostre nom o pseudònim. No signeu amb anònim. Gràcies.