La Cultural a les jornades d'Arundo Donax


El cap de setmana 1, 2 i 3 de març a La Puebla de Híjar (Terol) s'ha celebrat les jornades dedicades a la canya Arundo Donax. 
El nom d'Arundo Donax és el nom científic de la canya que tots coneixem, aquella que ens podem trobar a la riera i la que fem servir per plantar tomaqueres. Però si aquesta canya està plantada en una bona terra al costat d'un rierol i la deixem créixer el temps suficient, podem treure'n molt profit.D'entrada podem fer les canyes que utilitzem per fer sonar les nostres gralles i tarotes, també podem fer instruments, joguines, elements decoratius, podem ser uns artistes i expressar la nostra creativitat a través d'aquest tubèrcul i també fins i  tot, podem fer cases.

Tot això i més, és el que de fa temps els organitzadors d'aquests jornades ens volen explicar a través dels diferents tallers que s'organitzen.

Tallers, concerts, exposicions, xerrades i molt bon ambient és el que ens hem trobat durant aquests dies.
Hem pogut escoltar també sonadors de dolçaina aragonesa i castellana. I ells i de forma no programada, han pogut escoltar les nostres gralles i tarotes.

Si voleu fer el xafarder de la programació de les jornades Arundo Donax d'enguany, podeu visitar aquest enllaç clicant aquí  Arundo Donax