Tarota

Em complau presentar-vos aquesta novetat editorial, el llibre de repertori per a TAROTA.
Us deixo amb la presentació que en faig en el seu interior, del mateix llibre .

Presentació


Aquest plec de 51 partitures que teniu a les vostres mans, correspon en gran part, a peces que he anat buscant, recollint i adaptant per poder oferir als meus alumnes de tarota.

No podem pas dir que en el nostre país anem sobrats de llibres de repertori dedicats a la tarota. És per això que presento aquest llibre amb les ganes d’oferir un repertori apte per a aquest instrument.

Hi trobareu de tot, peces tradicionals, del barroc, del renaixement, modernes i fins i tot algunes amb pinzellades de jazz. A una, dues, tres, quatre i cinc veus.

Cal matisar que tot aquest repertori no ha estat pas escrit inicialment per a tarota, com ja he apuntat al principi, són adaptacions pensades per a poder ser tocades per aquest instrument. En definitiva, és un recull de material per a l’estudi.

Tot aquest repertori l’he anat recollint des que em dedico a l’ensenyament d’aquest instrument i bàsicament per poder oferir als meus alumnes un material per poder estudiar. Segurament, sense aquesta necessitat, no ho hagués fet. És per això que dono les gràcies a tots als meus alumnes:

Adrià Abellán, Anna Lloveras, Arnau Torrillas, Dani Gadea, Eduard Giralt, Elisenda Nebot,
Emili Òrrit, Marc Dosaiguas, Maria José Sànchez, Maria Sánchez, Pau Alberch i Ricard Álvaro.
                                                                                  Enric Montsant i Damià
Tardor de 2013